Sociálny marketing ako účinný motivačný nástroj na zmenu správania - Vartiak, Lukáš
Pojem, definícia a začiatky sociálneho marketingu. Fázy plánovacieho procesu sociálneho marketingu. Rozšírený marketingový mix sociálneho marketingu. Sociálny marketing v praxi doma a v zahraničí.