Zpětná vazba od vybraného zákaznického segmentu v maloobchodě: překážky a stimuly pro její poskytování - Solárová, Petra
Pojem spätná väzba. Prekážky bránace v poskytovaní spätnej väzby. Stimuly podporujúce ochotu poskytnúť spätnú väzbu.