Verejný záujem v poskytovaní sociálnych služieb - Timoranská, Michaela
Verejný záujem v poskytovaní sociálnych služieb. Zariadenia sociálnych služieb zriadené hlavným mestom Bratislava. Sociálne služby v kompetencii mestských častí.