Možnosti financovania kultúry v SR z verejných zdrojov - Šimková, Martina
Zhodnotenie spôsobu financovania kultúry z verejných a iných zdrojov a návrh zlepšenia prípadne zmeny financovania kultúry v budúcnosti.