Analýza inovatívnych foriem financovania start up spoločností - Mantič, Dávid
Spôsoby financovania novozaložených spoločností. Typy investícií rizikového a rozvojového kapitálu. Formy financovania start up spoločností vo svete. Investičné firmy - Accel Partners. Špecifický inkubátor internetového ponímania - Kickstarter.