Analysis of the agriculture trade openness impact on the rural household's food consuption in China - Zhao, Difei
Analýza dopadu otvorenosti poľnohospodárskeho trhu na spotrebu potravín vidieckych domácností v Číne. Funkcia čínskej výroby na svetovom obchodnom trhu. Ceny potravín na vidieku.