A study on the relationship between international trade and food security: evidence from less development countries (LDCs) - Kang, Hyunsoo
Skúmanie vzťahov medzi medzinárodnýcm obchodom a potravinovou bezpečnosťou - informácie z menej rozvinutých krajín.