Daňová prevencia spoločnosti s ručením obmedzeným - Micháliková, Lucia
Zmapovanie zodpovednosti v platení dane v prípade právnickej osoby spoločnosti s ručením obmedzeným v SR daňovou prevenciou a návrh najefektívnejšej techniky a praktiky k daňovej prevencii spoločnosti s ručením obmedzeným.