Vliv měnových podmínek na jednotlivé kategorie cen v České Republice v kontextu měnové a makroobezřetnostní politiky - Pfeifer, Lukáš
Výskum vplyvu menových podmienok na jednotlivé kategórie cien v Českej republike. Rizikový kanál menovej politiky a jeho vplyv na finančnú stabilitu ekonomiky.