Důraz na zdraví zaměstnanců se finančně vyplatí
Zdravá firma a prístup k pohode na pracovisku. Či sa dosť robí pre zdravie ľudí na pracovisku, to sa odráža nielen na ich výkone, ale aj na ziskovosti firmy. Choroby a nízky výkon sú pre podnik drahé zaležitosti. Príklady programov pre zdravie zamestnancov.