Priemysel 4.0 je spleť špičkových technológií - Jurina, Ľubomír
Informačné technológie ako hlavný ťahúň rozvoja v priemysle. Koncept digitálny podnik. Umelá inteligencia. Roboty novej generácie - coboty. Zmena Big data na Smart data. Prenikanie priemyslu 4.0 do logistiky - logistika 4.0.