Profese, o které se hovoří: projektový manažer - Adámek, Martin
Línioví a projektoví manažéri a ich kompetencie. Ako získať dobrého projektového manažéra. Projektoví manažéri a trh práce. Vyšší projektoví manažéri. Očakávaná budúcnosť.