Process for Intelligibility Evaluation of Transmission of the Slovak Sign Language in E-learning Hearing Impaired People - Filanová, Jana, 1967-
Využitie videokonferencie na podporu e-vzdelávania sluchovo postihnutých. Kombinácia zvukovej aj obrazovej informácie. Návrh procesu hodnotenia vetnej zrozumiteľnosti, pomocou ktorého môžeme zistiť, pri akej degradácii pohyblivého obrazu je video sekvencia naposunkovanej vety pre nepočujúceho ešte zrozumiteľná.