Angažovanosť Slovenskej republiky v európskom bezpečnostnom prostredí - Richterová, Olga
Bezpečnostní aktéri a hrozby. Subjekty medzinárodného krízového manažmentu a aktéri bezpečnostnej politiky. Hlavné hrozby. Terorizmus a organizovaná trestná činnosť. Angažovanosť SR v rámci medzinárodného krízového manažmentu.