Záruky - účinný nástroj podpory podnikání - Jirásek, Jiří
Financovanie malých a stredných podnikov v Európe a závislosť na dostupnosti bankových úverov. Spôsoby financovania podnikov malých a stredných podnikateľov a zdroje financovania nových investícií a pracovného kapitálu.