Indonésie, země úvěrum zaslíbená - Bartuška, Roman
Indonézia - veľká a geograficky rôznorodá zem, ktorá ekonomicky závisí na vývoze nerastných surovín a niektorých poľnohospodárskych produktoch (napr. palmového oleja). Indonézia a úverové bankovníctvo.