Regulace versus samoregulace, etické kodexy a ochrana spotřebitele - Štěpánek, Pavel
Etika je pre banky komplexná téma, zastrešujúca celé portfólio bankových aktivít vrátane ochrany spotrebiteľa. Etický kódex bánk tvorí minimálny súhrn pravidiel, ktorého dodržiavanie sa vyžaduje od všetkých jej zamestnancov.