Obsluha UHNWI klientů v privátním bankovnictví v České republice - Gajzler, Miroslav
V rámci segmentu privátneho bankovníctva sa nachádza subsegment UHNWI (ultra-high-net-worth individuals), ktorý sa koncentruje na klientov s mimoriadne vysokým objemom finančných aktív. Správa finančných prostriedkov, takzvaný wealth management. Špecifické produkty pre UHNWI subsegment. Budúce trendy v privátnom bankovníctve.