Realizovateľné sú iba také zmeny v zákone, ktoré sú prakticky vykonateľné - Sobková, Martina
Rozhovor s Jozefínou Žákovou, riaditeľkou Slovenskej asociácie poisťovní (SLASPO). Regulácia a spolupráca s NBS. Legislatíva a ochrana spotrebiteľa. Očakávané novinky slovenského poisťovníctva v roku 2016.