Vyššia finančná gramotnosť študentov stredných a vysokých škôl - Badura, Peter, 1978-
Postoje študentov a ich vedomostné poznatky o slovenskom dôchodkovom systéme, ktorý u nás funguje od roku 2005. Porovnanie finančnej gramotnosti študentov. Výsledok dotazníkovej akcie.