Investment in Housing in the Slovak Republic - Vidová, Jarmila, 1967-
Vzťah medzi socioekonomickými ukazovateľmi podmienok bytového trhu. Štrukturálne šoky, šoky v HDP, spotrebiteľských cenách a úrokových sadzbách. Zadlženosť slovenských domácností a politika podpory prenájmu bývania