Daňové priznanie k dani z príjmov právnickej osoby za rok 2015 - Vanková, Lucia
Podanie daňového priznania k dani z príjmov je zákonnou povinnosťou každého daňovníka, pokiaľ mu zo zákona nevyplýva niečo iné. V DP je daňovník povinný daň si sám vypočítať. Na účely podania DP je daňovník povinný zostaviť účtovnú závierku podľa zákona č. 431/2004 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. ku koncu zdaňovacieho obdobia a v termíne na podanie daňového priznania ju uložiť do registra.