Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby typ A za rok 2015 - Kajanovičová, Zita
Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby typ A podáva daňovník, ktorý má príjmy, ktoré sú predmetom dane z príjmov fyzickej osoby len zo závislej činnosti uvedené v § 5 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a nie sú od dane oslobodené.