Porovnanie vývoja ziskovosti družstiev a obchodných spoločností v poľnohospodárstve za vybrané obdobie - Bartoš, Adam
Vývoj počtu družstiev a spoločností s ručením obmedzeným v poľnohospodárstve, lesníctve a rybolove za obdobie 2009-2014 v SR. Charakteristika družstva, spoločnosti s ručením obmedzeným. Výsledok hospodárenia družstiev a obchodných spoločností v SR za obdobie 2008-2013. Vývoj výsledku hospodárenia družstiev a obchodných spoločností v poľnohospodárstve na Slovensku za obdobie 2008-2013. Zisky družstiev a obchodných spoločností.