Skúmanie odvetvových diferencií medzi faktormi determinujúcimi finančnú štruktúru slovenských a českých podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Finančná štruktúra podnikov je v neustálej pozornosti finančnej vedy. Ovplyvňuje ju množstvo faktorov. Tieto faktory však v podnikoch pôsobia s rôznou intenzitou. Analýza a posúdenie vplyvu interných podnikových faktorov a externých faktorov makroprostredia, pôsobiacich na finančnú štruktúru slovenských a českých podnikov.