Komparácia vybraných poisťovní v SR a ČR - Nováková, Jana
Analýza vybraných komerčných poisťovní, a to KOOPERATIVA poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group, ktoré májú svoje pôsobisko v Slovenskej a Českej republike. Ich komparácia za obdobie rokov 2008 – 2011.