Produktová stratégia podniku Oxymat – Slovakia s.r.o - Oleš, Peter
Produktová stratégia a jej základné charakteristiky. Tri vrstvy - „dimenzionalita“ produktu. Prednosti stratégie koncipovanej pre produktové rady podniku Oxymat – Slovakia s.r.o.