Finančný podporný systém malých a stredných podnikov - Popaďáková, Anna
Finančný podporný systém malých a stredných podnikov. Formy priamej a nepriamej štátnej pomoci. Pomoc z fondov Európskej únie. Rozdiel medzi štrukturálnymi fondmi a Kohéznym fondom.