Valuation of All Fungible Items' Assets Reduction and Its Influence on Measuring Company's Performance - Pakšiová, Renáta, 1974-
Náklady a výnosy sú základnými zložkami výkazu ziskov a v priamom vzťahu k meraniu výkonnosti firmy. Finančný výsledok je jedným z nástrojov používaných na meranie finančnej výkonnosti. Kvantifikácia výsledku hospodárenia a pravidlá účtovníctva.