Characteristics and Types of Financial Resources to Support the Development of Small and Medium – sized Enterprises in Slovakia - Šúbertová, Elena
Vonkajšie a vnútorné finančné zdroje ovplyvňujú fungovanie všetkých podnikov. Činnosť malých a stredných podnikov ovplyvňujú trhy a ekonomický rast. Podnikateľská činnosť a finančná podpora rozvoja začínajúcich podnikateľov na Slovensku.