Regióny a gastronómia prostredníctvom projektu Slovak a Czech Discovery - Červenka, Peter, 1976-
O projekte Slovak&Czech Discovery, ktorý sa snaží podporiť a zviditeľniť domáce farmy, vinárov, miestne gastronómie a pod. prostredníctvom karavaningového spôsobu cestovania. Projekt je zaujímavý hlavne pre majiteľov obytných áut, alebo prívesov s krátkodobou nezávislosťou od bežných služieb v autokempingoch ako je elektrická energia, alebo voda, prípadne plyn na varenie, alebo kúrenie a pod. Projekt upriamuje svoju pozornosť na podporu predaja regionálnych špecialít práve formou predaja zo dvora.