Ochranná známka spoločnosti Kofola a.s. - Dudeková, Alena, 1986-
Príspevok poukazuje na dôležitosť a význam ochrany firemnej známky na príklade spoločnosti Kofola a definuje možnosti jej ochrany pred plagiátormi. Registrované ochranné známky spoločnosti Kofola a.s. v Slovenskej republike a v Českej republike. Neoprávnené používanie ochrannej známky Kofola.