Oceňovanie v účtovníctve do 31. decembra 2015 a od 1. januára 2016 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Novelizácia zákona o účtovníctve a s ňou súvisiace zmeny. Oceňovacie veličiny a ich definície, ktoré sa novelou zákona o účtovníctve zmenili. Zmeny v použití oceňovacích veličín pri prvotnom ocenení majetku v nadväznosti na spôsob obstarania majetku. Zmeny v oceňovaní reprodukčnou obstarávacou cenou pri prvotnom ocenení. Zmeny v oceňovaní reálnou hodnotou pri prvom ocenení.