Dôveryhodnosť internetových obchodov - Hasan, Jamal
V súčasnosti veľkým problémom internetových obchodov je hlavne miera do akej sú dôveryhodné pre zákazníka a aké skúsenosti majú zákazníci, ktorý už cez daný obchod nakupovali. Ako by mali internetové obchody postupovať, aby boli pre zákazníkov dostatočne dôveryhodné.