<The> Issue of the Commercial Insurance, Commercial Insurance Market and Insurance of Non-life Risks - Drugdová, Barbora
Problematika komerčného poistenia a poistenie neživotných rizík na slovenskom poisťovacom trhu, ktorými sa zaoberajú komerčné poisťovne. Poistné produkty zamerané na zabezpečenie neživotných rizík komerčnými poisťovňami na Slovensku.