Financial Instruments of a Managerial Accountingfor Purposes of the Corporate Social Responsibility - Dubcová, Gabriela, 1968-
Kontroling zodpovedného podnikania je už v súčasnosti imanentnou súčasťou globálneho systému kontrolingu, ktorý svojimi finančnými nástrojmi zastáva nenahraditeľnú pozíciu nielen vo finančnom manažmente, ale celkovo v manažmente podniku, a tým predstavuje efektívny nástroj finančného riadenia podniku.