Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Poznanie názorov vedenia reštaurácii a lokálnych výrobcov potravín s BSK - potenciálnych držiteľov pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji a navrhnutie opatrení na rozvoj tohto označenia - výsledky dotazníkového prieskumu.