Aplikácia marketingu v podnikoch so zavedeným systémom manažérstva kvality - Karkalíková, Marta
Marketing sa v organizácii so zavedeným systémom manažérstva kvality dostáva na popredné miesta a zohráva jednu z najdôležitejších úloh v riadení podniku. Úspešné podniky sú tie, ktoré kladú veľký dôraz na základné marketingové princípy - rozumejú zákazníkom, vedia presne vymedziť segmenty trhu a používať účinné motivačné programy pre svojich zamestnancov, ktorí produkujú výrobky alebo služby vysokej kvality a tým hodnotu pre zákazníkov.