Opatrenia na zníženie plytvania potravinami v malooobchode - Krnáčová, Paulína, 1983-
Plytvanie potravinami – celosvetový problém. Plytvanie potravinami v potravinárskom reťazci v rôznych regiónoch sveta. Problém plytvania potravinami sa týka každého článku potravinárskeho reťazca, od výroby, cez distribučné kanály až po spotrebu v domácnostiach. Dôvody plytvania potravinami. Opatrenia na zníženie plytvania potravinami v maloobchode. Pozitívnou správou je, že fenomén plytvania potravinami je riešiteľný a treba ho vnímať ako výzvu, príležitosť na zlepšenie kvality života.