Start-ups as One of the Current Phenomena of Entrepreneurship and Their Significance for Successful Development in Slovakia - Zorkóciová, Otília, 1954-
Start-up - teoretická charakteristika. Podporné nástroje start-upov na Slovensku. Aktuálna legislatíva o začínajúcich inovatívnych podnikoch. Príklady úspešných start-upov na Slovensku.