Vybrané aspekty finančného trhu Číny - Kosáková, Miroslava
Čínska ekonomika sa po rokoch mimoriadne intenzívneho rastu stala jedným zo zásadných prvkov svetovej ekonomiky. Pochyby, či už pozitívne alebo, naopak, negatívne, zvyčajne ovplyvnia svetové trhy, a tak je vývoj v tejto exportne najproduktívnejšej krajine s obrovským dopytom predmetom sústredenej pozornosti.