Mobilné pripojenie k internetu na Slovensku - Poláček, Marian
Príspevok je zameraný na pripojenie notebooku k internetu cez mobilnú sieť na Slovensku. Popisuje jednak nevyhnutné technické predpoklady, uvádza súčasné technológie prenosu dát a vymenúva momentálne existujúcich mobilných operátorov na Slovensku. Na záver je uvedený aj konkrétny postup autora článku pri spojazdnení mobilného pripojenia notebooku k internetu.