Inovatívny prístup mobilných operátorov v Chorvátsku k sezónnym používateľom dátových služieb – dovolenkárom - Pólya, Attila
Dátová komunikácia v zahraničí so slovenskou SIM kartou v roku 2015. Miestni poskytovatelia mobilných telekomunikačných služieb v Chorvátsku a ich ponuky.