Internetové platformy a zdieľaná ekonomika - Potisková, Ingrid
Udržateľný "nie rast" ako demokratický, sociálne spravodlivý a environmentálne prínosný proces postupného znižovania objemu produkcie a spotreby, ktorý prispieva k ľudskej spokojnosti. Jednou z ciest znižovania spotreby môže byť aj zdieľaná ekonomika. Transakčné náklady a internet.