Možnosti využitia informačných technológií v potravinárstve - Potisková, Ingrid
Nová generácia elektronických cenoviek Displaydata, prednosti. EPCglobal Network, princíp fungovania, výhody. MobileCom - virtuálne balenie / rozšírená obalová informácia.