Aktuálne trendy v oblasti informačno-komunikačných technológií - Škvarčeková, Oľga
Súčasné hlavné trendy v oblasti vývoja a implementácie moderných IKT - tretia platforma (mobilita, sociálne siete, cloud computing, big data), internet vecí, trojrozmerná tlač. Príspevok čerpá zo zdrojov renomovaných poradenských spoločností ako sú Gartner a IDC.