Právny rámec elektronických obchodov - Sabo, Mikuláš
Smernica o elektronickom obchode - elektronické obchodovanie pre členské štáty Európskej únie. Slovenská republika transponovala do svojho právneho poriadku smernicu EP a Rady 2000/31/EC o elektronickom obchode zákonom č. 22/2004 Z.z. o elektronickom obchode. Formy elektronických zmlúv - shrink - wrap zmluvy, click-wrap zmluvy, click – throng zmluvy a browse - wrap zmluvy.