Financial Cost of Occupational Accident in the EU Countries - Matkovčíková, Natália, 1982-
Odhad finančných nákladov v podnikoch pri pracovných úrazoch a chorôb z povolania. Pracovné úrazy môžu mať výrazný finančný vplyv najmä na malé firmy. Zlepšenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci môže priniesť ekonomické výhody pre firmy, zamestnancov a spoločnosť ako celok. Odhady nákladov nehôd na spoločnosť metódou analýzy obsahu.