Internationalisation of the Chinese currency: towards a multipolar international monetary system? - Országhová, Lucia, 1982-
Renminbi, medzinárodná mena získavajúca popularitu. Zvláštne pravidlá čerpania. Zámery čínskej národnej banky. Liberalizácia čínskych kapitálových účtov.