<The> Ethical Aspect of the Business in Insurance in the Conditions of a Globalized Financial Market - Meluchová, Jitka, 1965-
Etika a spoločenská zodpovednosť pri vykonávaní poisťovacej a sprostredkovateľskej činnosti. Podnikateľská etika, ktorá posudzuje ekonomické aktivity podniku na základe morálnych hodnôt so zameraním sa na dlhodobý rozvoj a prosperitu. Situácia na poistnom trhu v Slovenskej republike.